Projecten

Ambachtelijke productie, naar uw wens

Welk huis is tegenwoordig nog af zonder stalen deuren? Wij leveren in gezellige rijtjeshuizen tot moderne villa’s. Onze stalen deuren zijn een echte eyecatcher in elke woning. Met de combinatie van staal en glas zijn er heel veel mogelijkheden.

 

Ook dol op deze prachtige combinatie van staal en glas? Kom langs bij ons in de werkplaats en kom zelf kijken hoe ze geproduceerd worden. We produceren alles zelf, daardoor kunnen we de prijzen scherp houden. Betaalbaar vakwerk dus! Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek al de mogelijkheden van alle soorten stalen deuren.

“Bij Beelen Lastechniek geven we jouw wensen en ideeën vorm”

Vlakverdeling

Ook goed om te weten, dankzij de speciale coating hoeft u geen beschermende waxlaag aan te brengen. En is er geen kans op roestvorming. Naast duurzaam zijn onze stalen deuren ook onderhoudsvrij. Tijdens het lappen van de ramen neem je de deurkozijnen alleen even af met een natte doek.

Onderhoudsvrij en duurzaam

Ook het aantal vlakken passen we aan naar je wensen. Zo kan je kiezen voor veel of weinig vlakken, in verschillende vormen. Om de doorkijk in je woning te bevorderen.

Offerte aanvragen

Kennis maken met de manier waarop wij werken? Download dan onze brochure.