Ambachtelijke productie,
naar uw wens

Onze werkwijze

1. U heeft een stalen deur of wand gezien?

Vraag een offerte aan via onze website. Hier vult u uw wensen en gegevens nauwkeurig in: het model, de maten die u zelf heeft gemeten en montage. Vervolgens ontvangt u op korte termijn een offerte met een vaste prijs*. Wilt u liever eerst de offerteaanvraag telefonisch met ons doornemen? We zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar.

* prijs wordt definitief vastgesteld na inmeten op locatie.

2. Maakt de offerte u nieuwsgierig?

We verkopen geen project zonder persoonlijk contact en komen daarom altijd bij u langs om alle details van uw gewenste stalen deuren grondig door te nemen en de maten nauwkeurig in te meten. Is alles duidelijk en naar wens? Dan zetten we onze afspraken op papier en leggen we direct een datum vast voor de montage (indien gewenst). U hoeft geen dag langer op uw stalen deur te wachten dan nodig!

3. Echt maatwerk van Beelen Lastechniek

Onze vakmensen gaan aan de slag met de productie van uw stalen deur. Hoe meer specifieke details er te maken zijn, des te uitdagender het voor ons is.

4. Uiterst secuur wordt uw stalen deur afgewerkt

Na zorgvuldige controle voorzien we de deur van een poedercoating in de RAL-kleur die u wenst; eventueel kan uw deur ook gespoten worden in primer en/of lak zodat het de zelfde kleur is als uw andere kozijnen/deuren. Het glas wordt klaargemaakt voor montage.

5. Als laatste fase monteren we de deur(en) bij u thuis

Uiteraard met zo weinig mogelijk overlast en natuurlijk leveren we alles keurig op. Checkt u even mee? Veel plezier gewenst met uw stalen deur!

Voordelen van stalen deuren bij Beelen Lastechniek

Garantie

We staan tenminste 10 jaar garant voor de ijzersterke kwaliteit van al onze stalen deuren, trappen en meubelen.

Maatwerk

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Één vast aanspreekpunt, korte lijntjes. Dat resulteert in scherpe prijzen. Profiteer!

Service

U wilt de zekerheid dat het product, de aflevering en de omgang met u als klant uitstekend is. Wij garanderen u die service. Óók na betaling.

Kwaliteit

Kwaliteitsstaal, hoogwaardig afgewerkt en gepoedercoat. Nederlands vakmanschap en precisie van begin tot eind.

Wat vragen op een rij

Wanneer kunnen mijn deuren ingemeten worden?

Wij komen uw deuren inmeten wanneer de wanden en vloeren helemaal klaar zijn. Zo kunnen wij de exacte maten opnemen.

Wij willen graag jullie werkplaats komen bekijken, wanneer kan dat?

Omdat wij graag de tijd nemen om uw eventuele offerte door te lopen en om u de mogelijkheden te laten zien in onze werkplaats, werken wij op afspraak. Bel of mail ons gerust dan plannen we samen een afspraak in.

Wat is jullie levertijd?

Na inmeten kunnen wij meestal tussen 5-6 weken de deuren bij u monteren, afhankelijk van uw wensen. Indien kortere levertijd gewenst is, kunt u hierover gerust contact opnemen.

Ik heb een houten kozijn en deze wil ik graag behouden. Kunnen jullie daar een stalen deur in maken?

Dat is geen enkel probleem. Wij maken dan gebruik van een deur met andere soort scharnieren. Deze bevestigen we aan uw bestaande houten kozijn.

Ik zou graag een taatsdeur in mijn huis willen hebben maar ik heb vloerverwarming, waar moet ik rekening mee houden?

Er zijn verschillende modellen mogelijk. Daardoor ook veel verschil met vloerverwarming. We kunnen ervoor kiezen om een deur te maken met een (kozijn) kader. (Zie foto’s waar ze wel tussen staan) Dan is er geen risico met boren in vloerverwarming, een taatsdeur is mogelijk mits de vloerverwarming diep genoeg ligt. 3a4 cm ruimte nodig in de vloer.

Ik wil graag een taatsdeur, kan hiervan het draaipunt van verzet worden?

Dat kan, maar hier verklein je wel je doorgang mee.

Met welke profielen werken jullie?

Wij werken met speciale profielen. Hiermee creëren wij een uniek glad aanzicht. Onze standaard profielmaat is 20 millimeter breed en 40 mm dikte van de deuren. Daar zijn meer keuzes in, maar dat is afhankelijk van uw wensen.

Ik heb een eigen design, kan dit ook bij jullie?

Geen probleem, al onze deuren zijn maatwerk dus in principe kan alles gerealiseerd worden. Natuurlijk moet het wel mogelijk zijn met onze kokerprofielen.

Maken jullie ook stalen buitendeuren?

Wij kunnen helaas geen geïsoleerde stalen buitenpuien leveren. Maar wel kunnen wij on-geïsoleerde buitenpuien produceren en monteren voor bijvoorbeeld je overkapping of veranda.

Leveren jullie ook badkamerdeuren en/of schermen?

Ja, deze voeren wij uit in rvs of aluminium om roestvorming te voorkomen. Dit is afhankelijk van uw wensen.

Hoe kan ik het beste de deuren en ramen schoonmaken?

Het glas is simpelweg schoon te maken met een vochtige doek. Dat geldt ook voor het staal van uw deur.

Hoeveel garantie zit er op de deuren/scharnieren?

Op de deuren zit 1 jaar garantie. M.u.v. glasbreuken.

“Industriele deuren zijn gewoon cool”